Kumpulan Entri-Entri Menarik





Daftar Pengikut Blog Ini!

Tuesday, October 19, 2010

Dari Emelku: Bila lagi nak tunjuk kekuatan orang Islam?

Jom baca artikel ini. Aku dapat dalam emel aku.

Assalamualaikum..                                           
Denmark is Loosing                                                       
                                                                           
Please don't let this mail stop in your PC.         
Hope you all know about the Denmark newspaper who made fun of our holy Prophet PBUH and till now they do not regret.   Let us make them regret for good.  


The Danish Ambassador, Prime Minister an d Denmark National Channel, all are trying to do something just to stop the boycott by Muslims since last month through which their losses have reached 4 billion Euro.   If we continue to boycott Denmark products 7 months more it could 
reach around 80 billion Euro's loss. 


Believers do not let this message  stop in your PC. Please forward this text to as many Muslims as possible.   Can't u spare 15 minutes in order to spread this message among Muslims.                                                                 
REMEMBER THE PROPHET (SAW) MIGHT ASK YOU ON THE DAY OF JUDGMENT, " WHAT DID YOU DO WHEN THEY MADE FUN OF ME "? HOW DID YOU DEFEND ME "?


Any products with barcode no. starting with 57 are Danish made Products.Please convince all Muslims to circulate this to Muslim ummah to ban Danish made products.










Komen Si Bingai: Yang kaki memboncit perot dengan Carlsberg memang tak de kene mengene dengan kempen ni walaupun Carlsberg Beer tu datang dari Denmark. Sebab kalau nak boikot pun nanti dia orang tukar pada todi haram pula. Tapi mungkin ini adalah alasan terbaik untuk berhenti minum arak! Jangan pula ada yang tawarkan tanah lagi besar pindahkan dan besarkan kilang. hehehe

Bagi yang mempunyai anak, cuba-cuba bagi anak-anak tu main gasing, galah panjang, congkak dan sebagainya daripada permainan LEGO. Atau bermain sekali dengan anak-anak supaya dapat masa bernilai bersama keluarga (family quality time). Jangan asik terjerit terlolong tengok bola atau meleleh air mata tengok Hindustan.


Lebih banyak mereka rugi, lebih sedar diri mereka betapa kesenangan yang mereka miliki selama ini sebahagiannya adalah sumbangan dari umat Islam yang membeli produk mereka.

3 comments:

Junah said...

Salam,

Apa masalah Denmark dgn org Islam ni. Tiba2 macam2 depa buat, lukis kartun, lego hina nabi, hina quran. Apa sejarah Islam dgn danmark ni. Jgn isi kat stesen shell muali hari ini.

sya sudah linkkan blog saudara.

Kenn said...

Tuan B@B serta pengunjung,

Jom bersantai dgn definisi-definisi beberapa buah perkataan kat sini:-

KaBel In My Mind

he..he..he.. kena senyum juga sikit-sikit sekali sekala tu

Nur Misnan said...

salam TT
ini manusia memang tunggu saja
penyakit kejang urat mati saraf...

kau manusia mahu persendakan al Quran
sabar dan menanti saja... ada hadiah
yang terbaik untuk mereka2 ini..

Klik Penaja Saya

Sokong Penaja Saya Di Bawah INI!
widgeo.net

Saje-saje

Blog Bukan Politik

Blog Pelbagai

Komen Terbaru Kengkawan

Get Recent Comments Widget

Dari Portal Berita

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Ruang Iklan Untuk disewa!
1. 100px x 100px = RM10 sebulan/RM60 setahun
2. 200px x 100px = RM20 sebulan/RM120 setahun
3. 200px x 200px = RM30 sebulan/RM180 setahun