Kumpulan Entri-Entri Menarik





Daftar Pengikut Blog Ini!

Saturday, December 3, 2011

NFC: Pecah Amanah atau Perbelanjaan Berhemah?

Hehehehehe.... Marilah kejap. Kejap je. Bukannya lama sangat. Sebenarnya apa yang nak aku perkatakan di sini telah diperkatakan oleh House PK. Cuma apa ingin aku cadangkan ialah kalau nak buat projek penternakan untuk rakyat jelata tu biarlah yang sihat. Jangan ternak yang  menyimpan dan mengumpul segala macam penyakit sehingga umat-umat sebelum Nabi Muhammad SAW sendiripun mengharamkannya.

Contohnya kalau nak ternak kerbau tu biarlah gemok dan tinggi. Jangan ternak yang GEMOK dan PENDEK. Kerbau Pendek? Macam biasa dengar jer.. kah kah kah....

Nak baca ulasan terbaik (buat masa inilah) yang telah aku baca, korang pergilah baca di SINI!

2 comments:

SSS Admin said...

Salam Sejahtera Tuan/Puan,

Kami di Satu Sekolah Untuk Semua (SSS) amat berbangga dan berterima kasih di atas sokongan Tuan/Puan.

Kami percaya bahawa sokongan Tuan/Puan masih lagi berterusan walaupun kami dapati laman citra Tuan/Puan tidak lagi memaparkan logo SSS sebagai tanda sokongan. Walaupun begitu, kami ingin menyampaikan ucapan terima kasih di atas sokongan Tuan/Puan selama ini.

Kami sedang mengemaskinikan senarai e-Patriot kami dan amat berharap sekiranya Tuan/Puan dapat menghubungi kami melalui emel ataupun meninggalkan catatan di laman SSS (halaman e-Patriot), secepat mungkin, sekiranya maklumat kami ini tersilap ataupun Tuan/Puan memaparkan semula logo SSS di laman citra Tuan/Puan.

Sekian, terima kasih.

emel kami : satusekolah@gmail.com

laman web kami : http://satusekolahuntuksemua.wordpress.com

"SATU BAHASA, SATU BANGSA, SATU NEGARA"

Admin SSS

ISAC said...

Lembu kaki pendek pernah lah aku dengar...

Klik Penaja Saya

Sokong Penaja Saya Di Bawah INI!
widgeo.net

Saje-saje

Blog Bukan Politik

Blog Pelbagai

Komen Terbaru Kengkawan

Get Recent Comments Widget

Dari Portal Berita

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Ruang Iklan Untuk disewa!
1. 100px x 100px = RM10 sebulan/RM60 setahun
2. 200px x 100px = RM20 sebulan/RM120 setahun
3. 200px x 200px = RM30 sebulan/RM180 setahun