Kumpulan Entri-Entri Menarik

Daftar Pengikut Blog Ini!

Sunday, November 11, 2012

Tuan-tuan tidak boleh paksa saya untuk memeluk Agama Islam!

Tuan-tuan tidak boleh paksa saya memeluk Agama Islam. Kalau saya rela, ketika saya sudah rela saya menyatakan hasrat saya untuk memeluk Agama Islam barulah tuan-tuan boleh tolong saya untuk memudahkan saya untuk memeluk Agama Islam."

"Tetapi apabila saya telah memeluk Agama Islam atas kerelaan sendiri sudah tentu saya tidak boleh keluar dengan sewenang-wenangnya."

"Sebab itu Perlembagaan 160(2) mengatakan Orang Melayu itu beragama Islam, bertutur Bahasa Melayu dan mengamalkan Budaya Melayu."

"Perlindungan terhadap Islam dan Orang Melayu ini begitu besar. Kalau tuan-tuan tengok perlembagaan di negara-negara Arab, tidak ada perlindungan sebegitu besar. Tetapi di negara kita, Orang Melayu tidak boleh keluar daripada Islam. Kalau dia keluar daripada maka dianya tidak Melayu lagi."

2 comments:

Kelab Generasi Baru Otak Lembu Masuk UMNO said...


Muhyiddin Pemimpin LEMBU.... Puteri UMNO Kump ANJING Gila Babi....

~ BUKTI 1 ~

~ BUKTI 2 ~


Pemimpin2 UMNO BODOH macam LEMBU... BAPAK lembu..... Wanita LEMBU... Kecik2 tak nak mampus, Dah tua menyusahkan orang.....


~ BUKTI 3 ~

~ BUKTI 4 ~

~ BUKTI 5 ~

~ BUKTI 6 ~


Bingai @ Bangang said...

Terimakasih KGBOLMU atas maklumat yang diberikan. Dapat juga aku baca lebih banyak cerita membuat penilaian sendiri. Alhamdulillah.

Sebagai tanda terimakasih, aku berikan satu link yang aku pun baru jumpa. Mungkin ianya dapat kita munafaatkan bersama. Itupun kalau anda seorang Islam. Kalau bukan Islam tu toksah baca. Nanti tergelincir pulak akidah dari agama korang pula.

KLIK DI SINI!

Klik Penaja Saya

Sokong Penaja Saya Di Bawah INI!
widgeo.net

Saje-saje

Blog Bukan Politik

Blog Pelbagai

Komen Terbaru Kengkawan

Get Recent Comments Widget

Dari Portal Berita

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Ruang Iklan Untuk disewa!
1. 100px x 100px = RM10 sebulan/RM60 setahun
2. 200px x 100px = RM20 sebulan/RM120 setahun
3. 200px x 200px = RM30 sebulan/RM180 setahun